MADRID, SPAIN - MAY 03: Marin Cilic of Croatia with coach Goran Ivanisevic during day one of the Mutua Madrid Open tennis tournament at the Caja Magica on May 3, 2014 in Madrid, Spain. (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Julian Finney/Getty Images

Goran Ivanišević i Marin Čilić

SLUŽBENA POTVRDA

VELIKO IZNENAĐENJE Goran Ivanišević i Marin Čilić donijeli odluku koja je šokirala sve!

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 21.07.2016. u 23:23

 • Za neke će to, siguran sam, biti veliko iznenađenje, neki možda neće biti iznenađeni, ali ono što je bilo u posljednje tri godine više nije. Naime, ovih je dana prekinuta vrlo uspješna suradnja Gorana Ivaniševića i Marina Čilića, naših teniskih šampiona i pobjednika Wimbledona (Goran) te US Opena (Marin).

   

  Znao sam da neću imati pravo i mogućnost pitanja jer kad su delikatne stvari u pitanju, onda se o tome nerado govori. Za početak, Ivanišević se zahvalio na suradnji, sjajnoj suradnji, koja je Čilića dovela do Grand Slam naslova, a Goranu dala priliku za prvi veliki trenerski izazov.

  - Naša je suradnja došla do kraja i na toj suradnji sam apsolutno zahvalan Čiliću. Želim mu, naravno, sve najbolje u igračkoj karijeri, siguran sam da tu ima još puno potencijala i nadam se da će uspjeti na toj stazi. Baš kao i ja u nekom novom trenerskom izazovu.
  Tu smo stavili točku i Goran i ja.

  - To je sve što želim reći, i od mene više nitko neće doznati nešto drugo ili nešto novo.

  Kojom će stazom krenuti Goran Ivanišević, to ćemo tek otkriti.
  - Ionako sam od danas na odmoru.

  Nisam pitao ima li ponuda, a vjerojatno mi ne bi ni rekao dok se nešto ne dogodi, a kojim će putem Marin Čilić, teško je reći. Naime, naš najbolji tenisač nije sklon suradnji s novinarima, a ta suradnja je na minimumu minimuma i uglavnom ide preko menadžera ili glasnogovornika. Ipak, kasnije se priopćenjem oglasio i Čilić.

  - Bila je velika privilegija raditi s Goranom, uživao sam u našem poslu sve vrijeme. Nažalost, staza koju smo dijelili na ovom putovanju se razilazi, a Goranu želim sve najbolje u budućnosti

  Čilić je ovog tjedna pauzirao, nije ga bilo u Washingtonu a nastavit će uspješnu sezonu u Torontu, Olimpijskim igrama, US Openu i polufinalu Davis Cupa protiv Francuske.
  Kako god bilo, i Goranu i Marinu želimo sve najbolje u novim izazovima kojih će sigurno biti.

  Iz drugih medija