screenshot youtube
SAM SEBE MOTIVIRAO

VIDEO: MARIN KAKVOG DUGO NISMO VIDJELI! POLUDIO NA SUTKINJU, A ONDA JE USLIJEDIO VELIKI PREOKRET 'Zašto ovo meni uvijek rade!? ZAŠTO! Jeb** ti mater'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. siječanj 2018. 16:20

Marin Čilić po drugi put u karijeri uspio je izboriti polufinale Australian Opena nakon što poslije tri sata i 47 minuta borbe svladao prvog tenisača svijeta Rafaela Nadala (3-6, 6-3, 6-7 (5), 6-2, 2-0).

Španjolac je zbog ozljede morao predati meč Marinu u odlučujućem setu, a valja istaknuti kako je ovo bio sedmi Čilićev dvoboj protiv Nadala i druga pobjeda našeg tenisača, koji je Španjolca svladao 2009. u Pekingu.

Čilićev suparnik u polufinalu bit će Britanac Kyle Edmund, 49. tenisač svijeta, koji je iznenađujuće svladao 3. nositelja Bugarina Grigora Dimitrova sa 6-4, 3-6, 6-3, 6-4.

Bio je ovo zaista sjajan meč i odlična partija Marina, a posebno je interesantna jedna situacija koja je možda i prelomila čitav susret. Naime, Nadal je prvi stigao do prednosti i u drugom setu, ponovno uz Čilićevu pomoć.

Pri rezultatu 2-2 i na 'break-loptu' Marin je dobio opomenu zbog prekoračenja vremenskog ograničenja od 25 sekundi između poena.

- Zašto ovo meni uvijek rade!? ZAŠTO! Jeb** ti mat** u pi*** - grmio je Marin na klupi.

Nakon opomene napravio je dvostruku pogrešku i darovao 'break' Nadalu. No, nakon burne reakcije na klupi uslijedio je Marinov preokret.

Linker
20. travanj 2024 10:00