Action Images via Reuters
SADA JE SLUŽBENO

VIDEO: NOVAK ĐOKOVIĆ IZNENADIO JE SVE Srpski tenisač objavio ime novog trenera putem Instragrama

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2017. 23:58

Čeh Radek Štepanek koji je nedavno objavio kraj igračke karijere postao je i službeno novi trener Novaka Đokovića. Vijest o suradnji Štepaneka i Đokovića nije takvo iznenađenje, ali je način na koji je to srpski tenisač objavio.

Naime, informaciju je sa svojim navijačima podijelio na Instragramu tijekom prijenosa uživo.

Naime, Đoković je tijekom boravka u teretani neobavezno razgovarao s navijačima i odgovarao na pitanja, kada se u prijenos uključio Štepanek.

Čeh ga je pitao je li spreman za početak nove sezone, na što je ovaj odgovorio da ne može otkrivati tajne tzbog rivala. Uslijedila je serija međusobnih pitanja, a Đoković je onako 'usput' pitao Štepaneka: 'Želiš li biti moj trener, baš ga tražim?'

Razgovorio se nastavio još neko vrijeme, nakon čega je Đoković potvrdio: "Sada je i službeno, Radek je postao moj novi trener".

U Đokovićevom stručnom stožeru Štepanek će se priključiti Andreu Agassiju. Očekuje se da će Agassi pratiti Đokovića na Grand Slamovima, dok bi Čeh trebao biti 'zadužen' za ostale turnire.

Podsjećamo, Đokovića je ozljeda lakta udaljila od teniskih terena od Wimbledona, a očekuje se njegov povratak na početku nove sezone.

Linker
25. travanj 2024 02:34