youtube
NESPORTSKI POTEZ

VIDEO: SCENA U DAVIS CUPU KAKVU SVIJET TENISA NE PAMTI 'Nokautirani' sudac završio u bolnici: 'Mogao sam ostati slijep, sada izgledam kao Rocky'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2017. 19:29

Sva sreća da nisam ostao slijep, sada izgledam kao Rocky Balboa - rekao je sudac Arnaud Gabas kojeg je 'nesretni' kanadski tenisač nokautirao lopticom u susretu Davis Cupa protiv Velike Britanije.

Naime, u petom odlučujućem meču Davis Cupa između Kanade i Velike Britanije koji se igrao u Ottawi, nesportski potez Denisa Shapovalova je koštao diskvalifikacije. Britanac Kyle Edmund vodio je 2:0 u setovima kada je Shapovalov iznerviran svojom lošom igrom nekontrolirano napucao jednu loptu te pogodio glavnog suca Arnauda Gabasa u glavu.


Denis Shapovalov disqualified for HITTING...

Shapovalov je diskvalificiran, nesretni sudac zbog ozljede kasnije je završio u bolnici, a Velika Britanija se plasirala u drugo kolo Davis Cupa.

Arnaud Gabas
REUTERS/Chris Wattie / REUTERS

- Otišao sam s terena izgledajuči kao Rocky Balboa. Kada sam pogledao snimku meča ostao sam šokiran. Imao sam puno sreće jer je sve moglo proći puno gore. Tenisači su pomalo ludi, vidio sam da je bijesan, ali nisam baš očekivao da će me pogoditi. Odmah se pokajao zbog toga što je učinio - kazao je Gabas koji je nakon meča još satima u hotelu stavljao led na lice.

Linker
25. travanj 2024 14:23