ZVIJER OD IGRAČICE

VRAĆA SE JEDNA OD NAJBOLJIH SVIH VREMENA Rodila malenu Alexis, pa najavila veliki povratak i obranu naslova na Australian Openu

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 10.10.2017. u 10:59

 • Bivši 'broj jedan' ženskog tenisa i novopečena mama Serena Williams (36) planira povratak u Melbourne Park na početku sljedeće godine kako bi obranila naslov osvojen prošle godine na Australian Openu, objavio je u utorak direktor turnira Craig Tiley.

  Williams, koja je nakon osvajanja  svog 23. grand slam naslova objavila da je u drugom stanju, rodila je kćer Alexis Olympia Ohanian Jr. 1. rujna i sada ima samo tri mjeseca da se dovede u formu u kojoj će moći obraniti naslov.

  Reuters
   

  "Serena će se vratiti", rekao je Tiley novinarima u Melbourneu. "Želi se vratiti 2018. i obraniti naslov i sada trenira. Ima ispred sebe nekoliko mjeseci i očito je da sve ovisi o njoj da ocijeni kako stoji s formom."

  Australian Open ima rekordan nagradni fond iduće godine od čak 55 milijuna australskih dolara, što je za deset posto više nego prošle godine, a pobjednici u ženskoj konkurenciji će pripasti četiri milijuna australskih dolara (3,11 milijun američkih dolara).

  Iz drugih medija