Aug 18, 2018; Mason, OH, USA; Simona Halep (ROU) returns a shot against Aryna Sabalenka (BLR) in the Western and Southern tennis open at Lindner Family Tennis Center. Mandatory Credit: Aaron Doster-USA TODAY Sports
Aaron Doster-USA TODAY Sports / Reuters

SLUŽBENO

NAJBOLJA TENISAČICA SVIJETA OSTALA BEZ TRENERA KOJI JU JE ODVEO DO BROJA 1 I JEDINOG GRAND SLAMA 'Puno hvala za sav tvoj rad i podršku'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 10.11.2018. u 11:42

 • Prva tenisačica svijeta, Rumunjka Simona Halep u sljedećoj će sezoni imati novoga trenera, jer se njezin dosadašnji strateg Australac Darren Cahill odlučio povući iz obiteljskih razloga.

  "Objavljujem kako Simona i ja nećemo nastaviti suradnju u 2019. godini prvenstveno iz obiteljskih razloga s moje strane. Zahvaljujem joj se na četiri sjajne godine, njezino razumijevanje, osobnost, radne navike i profesionalnost činili su mi čast da budem njezin trener", objavio je 53-godišnji Cahill.

  Cahill je u 2018. godini vodio Halep do naslova pobjednice u Roland Garrosu, što je njezin jedini Grand Slam naslov u dosadašnjoj karijeri te do prvog mjesta na WTA ljestvici.

  Prije no što je preuzeo treniranje Halep, Cahill je vodio sunarodnjaka Lleytona Hewitta i Amerikanca Andrea Agassija.

  "Velika hvala za sav tvoj rad i nevjerojatnu podršku u posljednje četiri godine. Sretna sam što si bio moj trener", odgovorila je Halep.

  Iz drugih medija