Thomas Peter / REUTERS / REUTERS
SLUŽBENO

SERENA WILLIAMS OTKAZALA I NASTUP U RIMU Nakon novog otkaza upitan je nastup nekadašnje najbolje tenisačice svijeta i u Roland Garrosu

Piše: HinaObjavljeno: 09. svibanj 2018. 15:10

Bivša prva tenisačica svijeta Amerikanka Serena Williams, koja je odustala od nastupa na teniskom turniru u Madridu ovaj tjedan, odlučila je propustiti i turnir u Rimu idući tjedan, objavili su organizatori u srijedu.

"Jako smo žalosni što moramo objaviti da je Serena Williams, četverostruka pobjednica turnira u Rimu, odustala od nastupa na njemu idući tjedan", stoji na službenom Twitter profilu turnira.

Williams, koja je trenutačno 454. na WTA ljestvici, u rujnu prošle godine rodila je svoje prvo dijete, a na teniske terene se pokušala vratiti u ožujku na turniru u Indian Wellsu. Tamo ju je u trećem kolu porazila sestra Venus.

Na sljedećem turniru na kojem je nastupila u Miamiju 36-godišnju Serenu je u prvom kolu porazila Japanka Naomi Osaka. Od tada se Williams nije natjecala, a nakon ova dva odustajanja upitno je i hoće li nastupiti na drugom Grand Slam turniru sezone Roland Garrosu koji počinje 27. svibnja.

Linker
23. travanj 2024 18:44