REUTERS/Sergio Moraes
POGLED U BUDUĆNOST

HRVATSKU U ČETVRTFINALU ČEKAJU NIJEMCI, A ONDA SLIJEDI NAJTEŽI ISPIT Dva para nude neizvjesnost do posljednjeg trenutka

Piše: Dean BauerObjavljeno: 20. srpanj 2019. 17:38

Hrvatska, Mađarska, Italija i Srbija - to je kvartet momčadi koje u Gwangjuu sada imaju tri dana odmora. Ovaj se poker reprezentacija plasirao izravno u četvrtfinale i čeka svoje suparnike. Njih će doznati tijekom sutrašnjeg dana, nedjelje 21. srpnja, kada su na programu utakmice osmine finala.

Kada pogledamo parove, dva se već na prvi pogled izdvajaju, nude neizvjesnost do posljednjeg trenutka. Riječ je o utakmici Crne Gore i Australije te Grčke i SAD-a. Dvije europske momčadi (Crna Gora i Grčka) ne djeluju baš dojmljivo koliko bi se to moglo zaključiti onako, na prvu. S druge strane, reprezentacije protiv kojih igraju (Australija i SAD) momčadi su koje mogu vrebati i ugrabiti i najmanju priliku za iznenađenje.

Ostala dva para, u biti, lažne osmine finala, takva su da bi bilo iznenađenje ne vidjeti dalje Španjolsku i Njemačku.

Za Barakude je dakle poznato da im je suparnik u četvrtfinalu pobjednik utakmice Južna Afrika - Njemačka. Kako smo narod koji voli gledati dva-tri koraka unaprijed, ali s računicom da su neke neodigrane utakmice, već završene, zadovoljimo znatiželju i takvima. Dakle, s realnom pretpostavkom o pobjedi Hrvatske u četvrtfinalu, polufinalni suparnik Barakudama bit će bolji iz četvrtfinala koje će igrati Srbija i bolji iz susreta osmine finala Španjolska - Japan.

Raspored utakmica u nedjelju, 21. srpnja

(03.30) Koreja - Kazahstan, poredak od 13. do 16. mjesta

(05.00) Novi Zeland - Brazil, poredak od 13. do 16. mjesta

(07.00) Crna Gora - Australija, osmina finala

(08.30) Grčka - SAD, osmina finala

(10.00) Španjolska - Japan, osmina finala

(11.30) Južna Afrika - Njemačka, osmina finala

Linker
26. travanj 2024 03:22