Goran Mehkek/CROPIX
COMEN kup

MLADI HRVATI POKLEKNULI U POSLJEDNJOJ ČETVRTINI Neizvjesna i izjednačena utakmica u Cagliariju otišla na stranu Crnogoraca

U posljednjoj četvrtini je suparnik stalno održavao gol-dva prednosti, dostatno, u konačnici, za treće mjesto Crnogoraca.
Piše: Dean BauerObjavljeno: 05. kolovoz 2019. 13:21

U utakmici za broncu na Mediteranskom ili COMEN kupu u talijanskom Cagliariju Crna Gora je u neizvjesnoj i poprilično izjednačenoj utakmici bila bolja i na kraju slavila protiv Hrvatske s dva gola razlike.

Mladi Hrvati, a riječ je o uzrastu do 17 godina, bolje su otvorili, vodili i 3:1 u prvoj četvrtini te stalno primoravali suparnika na sustizanje prednosti. Crna Gora je prvi put povela u drugoj četvrtini (5:4). Pred kraj treće dionice Iv Marić je poravnao na 7:7, da bi samo sedam sekundi prije kraja te četvrtine Crna Gora ponovno povela. U posljednjoj četvrtini je suparnik stalno održavao gol-dva prednosti, dostatno, u konačnici, za treće mjesto Crnogoraca.

Inače, za zlato je Mađarska svladala Italiju 8:7.

CRNA GORA 10
HRVATSKA 8
(2:3, 5:2, 1:2, 2:1)
CAGLIARI - Plivalište Sicbaldi. Suci: Balzan (Malta) i Bianco (Italija).
CRNA GORA: Islamović, Vujičić, Vujović 1, Korač 1, Mršić 3, Milić 2, Vukotić 2, Radović, Stanojević 1, Ivanović, Sladović, Vujošević, Ćetković.
HRVATSKA: Pavić, Požarić, Stanić 1, Bušić, Stahor 1, Škaro, Tomasović 2, Babić 1, Marić 3, Burburan, Perić, Radić, Topolovac. Trener: Hrvoje Hrestak

Linker
19. travanj 2024 19:29