Sibenik, 220319.
U sibenskom zatvorenom bazenu odigrala se kvalifikacijska utakmica za ulazak u A1 regionalnu ligu izmedju domaceg Solarisa i beogradskog Partizana. Susret je zavrsio nerjesenim rezultatom 9:9.
Na fotografiji: Karlo Krekovic.
Foto: Ante Baranic / CROPIX
Ante Baranic / CROPIX

HRVATSKI VATERPOLO

MORNAR DOVEO DVA IGRAČA SOLARISA I PROMIJENIO TRENERA Nakon šest godina na trenerskoj klupi legenda hrvatskog vaterpola spušta se u omladinski pogon

AUTOR:
  • Davor Burazin

 • OBJAVLJENO:
 • 24.08.2019. u 09:19

 • Prvi ispit za Mornar BS u novoj sezoni bit će skupina Eurokupa od 13. do 15. rujna u kojoj su domaćini Mataru i Mediterraniju iz Španjolske te belgijskom Antwerpenu.

  Ferdinand Josip Bušelić i Karlo Kreković osnažit će momčad Mornar Brodospasa, oba su u prošloj sezoni igrali za šibenski Solaris. Najveća promjena za klub s Poljuda jest odlazak trenera Zdeslava Vrdoljaka nakon šest godina, on se spustio u omladinski pogon iz kojega se u trenera seniora izdignuo Danijel Burić.

  Prvi ispit za Mornar BS u novoj sezoni bit će skupina Eurokupa od 13. do 15. rujna u kojoj su domaćini Mataru i Mediterraniju iz Španjolske te belgijskom Antwerpenu.

  Na drugom kraju Splita, na Zenti gdje stoluje POŠK, puno se toga promijenilo. POŠK je ispao iz regionalne Triglav lige, a htio bi se što prije vratiti. Za početak su dobili novog sportskog direktora Joška Kovačevića, novog trenera Mirsada Micu Zajmovića, te niz iskusnih igrača - Srđana Antonijevića, Borisa Popovića, Marina Divkovića, Renea Bezića, Duju Buzdovačića, možda i Nikolu Milardovića.

  Trofejni trener Dragan Matutinović nakon nekoliko godina rada u ženskom vaterpolu sve je bliže preuzimanju moskovskog Dinama, a s njim bi put Rusije krenuo i vratar Duje Jelovina.

  Iz drugih medija