REUTERS
REALNI BUŠLJE

RAZOČARANI KAPETAN HRVATSKE NAKON ŠOKANTNOG PORAZA 'Odigrali smo najlošiju utakmicu kada je najviše trebalo, apsolutno zaslužena pobjeda Španjolske'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. srpanj 2019. 13:26

Hrvatski vaterpolisti nisu se uspjeli plasirati u finale Svjetskog prvenstva u južnokorejskom Gwangjuu nakon što su od Španjolske upisali poraz 5-6. Bila je to jedna od slabijih partija Barakuda i dan kada baš ništa nije funkcioniralo u napadu. Nakon susreta svoje je dojmove sažeo i kapetan reprezentacije Andro Bušlje.

- Nažalost ništa od tog finala, odigrali smo najlošiju utakmicu na prvenstvu kada je najviše trebalo, apsolutno zaslužena pobjeda Španjolske, borili smo se, ali nije išlo. Obrana je koliko toliko još i funkcionirala, ali u napadu smo bili bezidjeni. Danas nije išlo, imali smo i veliku priliku osigurati vizu za OI. Moramo se okrenuti sada borbi za broncu i ispraviti dojam iz ove utakmice.

Igrač više bio je jedan od najvećih problema u ovom susretu.

- Nismo bili toliko agresivni kao na početku turnira, ne znam, jednostavno nas nije išlo, moram priznati da su i Španjolci odigrali jako dobru utakmicu. Treba odigrati za to treće mjesto i uzeti medalju.

Bila bi to sedma uzastopna medalja za Barakude.

- Ma najžalosnije je što nismo ušli u finale, ali medalja je isto u redu, jer znaš da nisi cijelo ljeto radio uzalud.

Linker
19. travanj 2024 04:45