Ronald Goršić / CROPIX
VATERPOLO

TROBOJ JUGAŠA I SPLIĆANA U STUDENOM POČINJE UTAKMICOM U REGIONALNOJ LIGI 'Susret nam je važan jer ne želimo gubiti bodove u svojem bazenu'

Jugaši će u okršaju protiv Jadrana biti kompletni, a promjena će biti jedino u mladoj gardi.
Piše: Davor BuconićObjavljeno: 22. listopad 2019. 11:40

Prvi od tri međusobna susreta Dubrovčana i Splićana večeras je u 20 sati na gruškom plivalištu. Druga je utakmica već 8. studenog u Ligi prvaka, igrat će se u Splitu, a potom 23. studenog, također u Splitu, kada će Splićani i Dubrovčani u polufinalu Kupa zaključiti ovu svoju mini seriju.

- Svi stariji igrači bit će u sastavu, možda će doći promjena kod onih mlađih, kojima redovito dajemo priliku za nastup. Jadran dočekujemo bez posebnih priprema za ovu utakmicu, ali susret nam je važan, ne želimo gubiti bodove u svojem bazenu - kratak je u najavi bio trener Juga AO Vjekoslav Kobešćak.

S velikim pljeskom gledatelji su uoči utakmice Lige prvaka i Jug AO - Barceloneta (15:13) ispratili Mladena Raka, međunarodnog dubrovačkog suca, koji je suđenju rekao zbogom. Mladenu se ispričavamo zbog tiskarske pogreške jer ga svi prijatelji znaju po nadimku Cimo, a nikako po našoj otisnutoj pogreški Simo.

Linker
19. travanj 2024 16:48