ZA UDOMITELJE

Ivana Kindl, velika ljubiteljica mačaka, zamolila svoje obožavatelje da joj pomognu u stvaranju novog spota

Ivana Kindl
 Marko Horvat

Pjevačica Ivana Kindl poznata je ljubiteljica mačaka, koja već godinama kastrira ulične mačke te ih udomljava. Osim toga, hrani ih i liječi kada je to potrebno, a poznata je po tome da često izlazi van s konzervama mačje hrane. Nikad nije skrivala koliko su joj one, baš kao oi psi, te brojne druge životinje važne. U jednom je intervjuu pokazala tetovažu mačke koju ima na vratu, a priznala je da nikad ne ubija životinje koje joj ulete u dom, nego ih izbacuje vani.

Zbog toga i ne čudi činjenica da je napisala pjesmu "Božić je i njima", posvećenu upravo napuštenim životinjama. Otišla je i korak dalje, pa je odlučila napraviti poseban video za tu pjesmu.

- Kako bismo to ostvarili treba nam i vaša pomoć. Snimite sebe i svoje udomljene mace ili pse i pošaljite mi snimke na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bismo svima koji razmišljaju o udomljenju pokazali koliko nam ljubavi životinje mogu pružiti. Ukoliko svoje snimke izrađujete vašim mobilnim uređajima, molimo vas da ih snimate u horizontalnom položaju u HD kvaliteti - objavila je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:19