VIDEO

Mladenci pozirali u Trogiru, iza njihovih se leđa odvijala prava akcija: Čovjek, štakor, pas, vlasnica...

Par je vidio snimku i oduševili su se, kažu iz Studija Gašpar
 Screenshot Instragram

Mnogo toga je mladencima važno za dan kojeg mnogi nazivaju najsavršenijim u životu, a među tim su svakako i fotografije. Neke od njih će biti uokvirene i postavljene na vidljiva mjesta u domu, a u godinama koje dolaze gledat će ih mladenci, njihovi prijatelji, djeca, unučad... Zbog toga svi žele savršene snimke.

Nama bi se, jer obožavamo sve životinje, činila zgodnom ideja da nam u kadar uleti kakva životinja, a mladi par iz Trogira imao je tu sreću da u uličici u kojoj su se htjeli snimiti ne vide samo jednu životinju, nego cijeli mali kaos. Ukratko? Štakor u bijegu od ljutitog gospodina s metlom i namjerom da malca pošalje na vječna lovišta, za njima juri maltezer, a za njim njegova vlasnica...

Mladence su snimali zaposlenici Studija Gašpar, koji su snimku objavili na Instagramu. Kažu, mladenci su vidjeli video i oduševili su se.

Štakor je, kaže nam fotograf, preživio i uspješno je pobjegao od gospodina koji se činio prilično odlučan u namjeri da ga liši života. Tko zna, možda ga je svojom prisutnošću spasio pas, a možda su mladenci bili ti koji su omeli čovjeka s metlom. Kako god, čini se da je malenom glodavcu bilo suđeno da preživi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 04:32