‘IZOLIRANI INCIDENT‘

Procurio video koji je zgrozio javnost: Francuski nogometaš šutirao mačku pred djetetom

‘Želim se ispričati za svoje postupke. Ovo je izolirani incident koji se više neće ponoviti‘ - rekao je nogometaš

Kurt Zouma šutirao mačku

 Screenshot Twitter

Nogometaš West Hama Kurt Zouma šokirao je javnost nakon što je objavljen video u kojem šutira svoju bengalsku mačku. On je, naime, snimljen kako udara svog kućnog ljubimca u svojoj luksuznoj vili vrijednoj dva milijuna funti, a video koji je zgrozio javnost snimio je njegov brat.

Francuski reprezentativac na snimci podiže mačku i zatim je udara nogom. Nakon toga je natjeravao macu po kuhinji pred djetetom, a snimatelj se smije u pozadini.

Ova je snimka zgrozila javnost, a javile su se i organizacije za zaštitu životinja koje su zatražile hitne sankcije za francuskog nogometaša. Zouma se u međuvremenu ispričao te poručio da je ovo bio 'izolirani' incident.

"Želim se ispričati za svoje postupke. Nema opravdanja za moje ponašanje, zbog čega iskreno žalim. Također želim reći da mi je duboko žao zbog svih koje sam uznemirio snimkom. Uvjeravam sve da su naše dvije mačke sasvim dobro i da su zdrave. Voli ih i njeguje cijela naša obitelj, a ovo ponašanje je bilo izolirani incident koji se više neće ponoviti", poručio je Zouma.

Navodno je nogometaš bio bijesan jer mu je mačka napravila nered u kući, a klub West Ham odmah je izdao priopćenje u kojemu bezrezervno osuđuje postupak svog igrača te ni na koji način ne odobrava okrutnost prema životinjama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 19:12