ONI SU DOBRODOŠLI

Uskoro novo izdanje sajma kreativaca na kojem svi obožavaju kućne ljubimce

Vlasnici će svojim čupavcima moći nešto kupiti, ali i pomoći radu udruge Merida, koja će imati svoj štand

Sajam Made by
 

 Privatni album

Jedan od festivala koji se održavaju u Zagrebu, a koji je od samog početka pet friendly, je Made BY. Na događanju koje okuplja razne vrste kreativaca su naši čupavi prijatelji od samog početka dobrodošli. Novo izdanje ovog festivala, sedmog po redu, održat će se 21. i 22. svibnja u Novinarskom domu.

- Ja imam tri psa pa mi je važno da negdje mogu ući s njim,a a znam da tako razmišlja većina izlagača. Mislim da je bitno posjetiteljima omogućiti da svoje ljubimce vode sa sobom, a ne da ih moraju negdje ostavljati ako žele doći - kaže Ivana Pavlović iz Made BY sajma i dodaje da su svi psi koji su do sada posjetili sajam bili prekrasni: veseli, poslušni i zainteresirani, i za vrijeme trajanja sajma nijedan nije ni zalajao. Osim što su donijeli pozitivnu atmosferu, nisu baš nikako ometali druženje u Novinarskom domu.

Na nekoliko zadnjih izdanja sajma se u humanitarnom kutku nalazi neka od udruga koje pomažu životinjama. Ovoga puta je to Udruga Merida, koji će nuditi neke svoje proizvode, prikupljati donacije, a na njihovom štandu moći će se dobiti i informacije o njihovim čupavcima koji traže dom.

Što se kupovine za vlasnike pasa tiče, svoju će ponudu imati brend Dvije njuške, koji će prodavati svoje krevetiće i prostirke za pse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 23:17