NEODOLJIVI PAR

Uspješno žonglirao između dva zadatka i osvojio naciju: Predsjednik tijekom govora umirivao zaigranog psa

Novi ljubimac osvojio je naciju brzinom munje nakon njegova nestašnog ponašanja tijekom obraćanja predsjednika Higginsa
Michael D. Higgins
 Instagram

Irski predsjednik Michael D. Higgins nedavno je proslavio 80. rođendan, na čelu Republike Irske već je 10 godina i jedan je od najomiljenijih političara u toj zemlji.

Higginsov drugi mandat na čelu Irske završava 2025. godine, a pozamašan broj Iraca ponosan je što Higgins predstavlja njihovu zemlju na međunarodnoj pozornici.

Ponos irske nacije su i njegovi četveronožni ljubimci Bród i Síoda. Kako je Síoda uginuo prošle jeseni nakon kratke bolesti, predsjednik je nabavio novoga psa, Misneacha.

Upravo novi ljubimac, čije ime u prijevodu s galskog jezika znači hrabrost, osvojio je naciju brzinom munje nakon njegova nestašnog ponašanja tijekom obraćanja predsjednika Higginsa novinarima u povodu smrti glumca Toma Hickeyja.

Dok su mediji prenosili riječi irskog predsjednika, na njegovu službenom Instagram profilu osvanula je preslatka snimka psa i Higginsa.

- Posve je jasno da ovaj pas voli svog vlasnika... baš kao i svi mi ostali, napisao je jedan od korisnika.

- Prekrasna epizoda vrhunskog predsjednika i njegova vjernog suputnika. Ova kratka snimka doista diže raspoloženje, napisao je drugi korisnik.

Iako je pas Misneach grickao i lizao ruku predsjednika, igrao se s njegovim odijelom i na slične načine pokušavao privući pažnju, Michael D. Higgins predano je govorio novinarima u parku Phoenix, jednome od najvećih gradskih parkova u Europi.

Riječ je o bernskom planinskom psu, inteligentnom psu tople naravi i nevjerojatne energije.

Snimka je objavljena i na službenom TikTok profilu predsjednika gdje je pregledana 150.000 puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:33