screenshot youtube
ISPRAĆEN APLAUZOM

EKSKLUZIVNI VIDEO: RAZGOVOR TRENERA HAJDUKA I TORCIDE NAKON NEUGODNOG PORAZA 'Dinamo i Rijeka nikad lošiji, ali ne mogu oni sje*** koliko mi možemo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. svibanj 2018. 15:33

U posljednjoj utakmici 33. kola Prve HNL Rudeš je kao domaćin svladao Hajduk sa 2-1 (1-0). Rudeš je poveo u 14. minuti iz protunapada kojega je golom okrunio Anderson, Hajduk je nakon brojnih propuštenih prilika uspio poravnati u 78. minuti kada je Hamza bio najviši u skoku pred domaćim golom i glavom poslao loptu u mrežu.

No, samo pet minuta potom Galilea se najbolje snašao u velikoj gužvi pred vratima Hajduka nakon kornera za Rudeš i osigurao pobjedu svojoj momčadi. Ovo je bila druga pobjeda Rudeša protiv Hajduka, u prosincu prošle godine Rudešani su slavili na Poljudu sa 3-2.

Nakon susreta prvo je dio igrača otišao razgovarati s navijačima, zatim je pred Torcidu otišao i trener Hajduka Kopić, što inače dosad nije bio slučaj, a evo što im je točno poručio.

- Još u Osijeku sam došao pred vas i rekao da ćemo se bacati na glavu. Pet mjeseci smo radili, radili i radili i u ovom trenutku nitko ne može reći da oni neće, ali jednostavno je glava van svih stanja. Preuzimam odgovornost i vama hvala na podršci.

Zatim je netko od navijača dobacio - 'što vi idete ća?' nakon čega je došlo do smijeha, a trener Hajduka je zatim nastavio:

- Ja samo kažem da je odgovornost na meni i da smo jeb*** naporno radili i da nakon svega što se izdogađalo dečki žele, ali greške koje se događaju i šanse koje promašujenmo su van svih stanja.

Uslijedio je zatim i kratki osvrt navijača Hajduka na čitavu situaciju koja je aplauzom pozdravila Željka Kopića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 19:46