Joško Ponoš / Cropix
USPJEŠAN POSAO U SPLITU

HAJDUK ODIGRAO USPJEŠNU OFENZIVU POSLJEDNJIH SATI PRIJELAZNOG ROKA Poljud je za kraj spremio iznenađenje: Bijeli u svoje jato vratili bivšeg igrača!

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 15. veljača 2018. 22:03

Mario Tičinović se vratio u Hajduk! "Bijeli" su ga vratili u momčad nakon šest godina, stiže iz Belgije, iz Lokerena, piše Slobodna Dalmacija.

Tičinović će konkurirati prije svega za poziciju desnog braniča koja je "bijelima" deficitarna.

Bio je to blic Hajdukova sportskog direktora Marija Branca, zadnjeg dana prijelaznog roka u HNL-u. Potpisao je i Stanko Jurić, veznjak Dugopolja, a doveden je i Albanac Dajan Shehi na probnih šest mjeseci u Hajduk II. Uzbudljiv završni dan mercata, sve do ususret ponoći.

Iz Poljuda su u 21.30 sati objavili:

- U bijeli dres se nakon šest godina vraća Mario Tičinović. Dvadesetšestogodišnji desni branič upravo je potpisao ugovor, samo nekoliko sati prije kraja prijelaznog roka te stiže na posudbu do kraja sezone (s opcijom kupnje) iz belgijskog Lokerena.

Treba znati da je Tičinović je prošao sve razrede omladinske škole Hajduka, a za "bijele" je debitirao 14. svibnja 2008. godine u finalu kupa protiv Dinama s navršenih 16 godina i 268 dana. Nedugo zatim u europskom debiju protiv Birkirkare (sa 16 godina i 332 dana) postigao je i prvijenac u Hajdukovom dresu.

Za prvu momčad upisao je 65 nastupa u službenim utakmicama i pritom postigao devet golova. Zadnji dvoboj u bijelom dresu odigrao je 19. studenog 2011. godine u susretu protiv Lokomotive.

Početkom 2012. "Tić" je iz Hajduka prešao u danski Nordsjaelland, a u ljeto 2015. prešao je u belgijski Lokeren gdje u protekle dvije i pol godine upisao 75 nastupa.

Došao je službeno i vezni igrač igrač Stanko Jurić (21) iz Dugopolja, Jurić je ove zime odradio pripreme s "bijelima" u Turskoj gdje je i nastupao na prijateljskim utakmicama. Potpisao je na dvije i pol godine.

U redove druge momčadi "bijelih", na posudbu s opcijom kupnje stigao je Albanac Dajan Shehi (20). Branič je u redove Hajduka pristupio iz albanskog prvoligaša Teute.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 02:28