CROPIX
NADIGRANI U SVAKOM SEGMENTU

IGOR BIŠĆAN PRIZNAO POGREŠKU I OBJASNIO ODLUKU KOJA JE MNOGE IZNENADILA 'Na kraju se pokazalo da ta moja ideja nije bila najbolja'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. travanj 2019. 10:19

Rijeka je u Jadranskom derbiju teško nastradala na Poljudu, Hajduk je slavio s visokih 4:0 i izjednačio se s Osijekom na trećem mjestu tablice. Rijeka je ostala druga sa šest bodova više od dvije spomenute momčadi.

- Moram čestitati Hajduku na zasluženoj pobjedi, bili su u svakom segmentu puno bolja momčad i potpuno su nas nadigrali, rekao je nakon utakmice Igor Bišćan, trener Rijeke.

Bišćan je rekao i što sada očekuje od svoje momčadi.

- Mi sad moramo vidjeti gdje smo i pokušati izvući pouku iz ove utakmice. Početak je bio iznimno loš, pokušali smo se vratiti, ali nije išlo.

Mnoge je iznenadilo što je Pavičić utakmicu počeo na klupi.

- Imamo tri utakmice ovaj tjedan, nemamo baš puno izbora u smislu rotacija i ja sam procijenio da je možda bolje odmoriti Pavičića. Znao sam da će nam faliti kreativnosti bez njega i da će se Hajduk nametnuti, ali htio sam ga odmoriti, a na kraju se pokazalo da se ta moja ideja nije pokazala najboljom. Slijedi nam Inter u Kupu, ta nam je utakmica iznimno važna i nadam se da će sve završiti dobro po nas, zaključio je Bišćan.

Utakmica s Interom na rasporedu je u srijedu, dok u sljedećm kolu Rijeka na Rujevici dočekuje Rudeš.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 20:49