Srdjan Vrancic / Hanza Media / Hanza Media
TEŠKO ĆE OVAKO DO NASLOVA

JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA HAJDUKA O NESHVATLJIVOM ISPUŠTANJU BODOVA U ZAPREŠIĆU 'Pogriješili smo i čak smo mogli primiti i treći gol'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. srpanj 2017. 11:09

U susretu 2. kola Prve HNL u Zaprešiću su nogometaši Intera i Hajduka odigrali 2-2 (0-2). Hajduk je u Zaprešiću "prosuo" pobjedu, Splićani su vodili s 2-0 i bili daleko bolja momčad sve sredine drugog dijela, kada su u samo tri minute primili dva gola.

- Imali smo puno šansi u oba poluvremena, ali ne i preciznosti. Inter je zabio iz dvije akcije, no i to je nogomet. Oni su se nakon izjednačenja dobro branili. Nismo imali sreće. Ovakve se utakmice jednostavno dogode. Stvaraš prigode, zabiješ i pobijediš, a nekada napraviš sve što treba, ali ne pobijediš. To se nama dogodilo. Igrači su učinili sve za pobjedu i žao mi je što nismo pobijedili zbog naših navijača - kazao je Carrillo nakon susreta.

Jedan od ponajboljih Hajdukovaca posljednjih sezona, Nikola Vlašić pokušao je objasniti što se dogodilio u drugom dijelu.

- Na poluvremenu smo se dogovorili da trebamo ući istim tempom u drugi dio, ali na kraju se dogodilo ono čega smo se najviše pribojavali. Primili smo gol i tada je Inter preuzeo inicijativu. Pogriješili smo i čak smo mogli primiti i treći gol.

Nedostajao je taj treći gol koji bi slomio otpor Intera?

- Da, a i na poluvremenu smo već mogli imati veću prednost. Da smo dali treći, protivnik više ne bi imao šanse za preokret. A ovako kod 2:0 oni su znali da se jednim golom mogu vratiti u igru. Naravno da smo razočarani jer ovo nije rezultat koji nam je povoljan, ali trebamo se okrenuti sljedećoj utakmici i pobrinuti se da nam se drugi put ovakvo što ne dogodi.

Daje li prvih sat vremena optimizam za dalje?

- Naravno, ali to nam mora biti i pouka. Ne smijemo padati, moramo utakmicu riješiti što prije i ne opuštati se jer vidjeli smo što nam se u tom slučaju može dogoditi. Sad nam slijedi Brondby, moramo se dobro spremiti i zaboraviti ovu utakmicu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 19:00