CROPIX
PONOVNO NA TRONU

VIDEO: POGLEDAJTE VELIKU FEŠTU, MAKSIMIR JE NA NOGAMA Igrači Dinama i novi trener s navijačima slave povratak naslova prvaka Hrvatske u Zagreb!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. svibanj 2018. 23:07

Nogometaši Dinama, koji su već ranije osigurali naslov prvaka Hrvatske, večeras su u Maksimiru u zadnjoj utakmici prvenstva pobijedili zaprešićki Inter s 3:1 te u sjajnoj atmosferi proslavili naslov prvaka.

Predvođeni novim trenerom Nenadom Bjelicom, koji je na kormilu "modrih" naslijedio Nikolu Jurčevića, Dinamo je pobjednički okončao prvenstvo i time je podigao raspoloženje uoči finala Kupa protiv Hajduka, koji se igra 23. svibnja u Vinkovcima.

Kad je sudac Bruno Marić označio kraj susreta, bio je to znak za veliko slavlje na tribinama i na travnjaku. Oko 8.000 navijača proslavilo je naslov zajedno s igračima, trofej je igračima Dinama predao predsjednik HNS-a Davor Šuker, a kako je to izgledalo možete pogledati u videu.

Večeras je dvostruki strijelac za Dinamo bio Mario Gavranović (39, 61), a jedan pogodak zabio je Soudani (21), dok je Inter ublažio poraz autogolom Arijana Ademija (89).

Linker
27. travanj 2024 04:39