CROPIX
DVOSTRUKA KRUNA BEZ REPOVA

STIGAO ODGOVOR NA OBEĆANJE ZDRAVKA MAMIĆA 'OVO STE VIDJELI SADA I VIŠE NEĆETE NIKAD' Evo kako je odgovorio čovjek koji je okončao Dinamovu eru

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. lipanj 2017. 12:22

'Trebamo respektirati Dinamo, Osijek, Hajduk i sve ostalo suparnike u HNL-u. Ove godine mi smo bili bolji, a Dinamo je za sve nas jedna druga razina u organizaciji, budžetu i teško će im se biti suprostaviti iduće godine", rekao je nakon osvajanja dvostruke krune jedan od najzaslužnijih za povijesni uspjeh predsjednik Rijeke Damir Mišković i dodao:

"Međutim, mi ćemo pokušati sve da budemo bolji, pobijediti ako to bude moguće. Ako ne bude mi ćemo se zadovoljiti s plasmanom u vrhu hrvatskog nogometa – govorio je Mišković nakon utakmice".

Mišković je gospodski odgovorio na poruku koju je Zdravko Mamić uputio Rijeci nakon utakmice u jednoj rečenici - 'Ovo ste vidjeli sad i više nećete nikad'.

"Prvo, nisam čuo što je Mamić izjavio, a drugo svatko ima pravo izjaviti što želi. Ne bavim se takvim stvarima", kratko je replicirao Mišković za Novi list i dodao kako su posljednje dvije utakmice odigrane u fer okruženju.

Ipak, Zdravko Mamić je i pošteno čestitao Riječanima i to drugi put u nekoliko dana.

"Ovo je bio festival nogometa. I završnica Kupa i čitavo prvenstvo u kojemu se nije do posljednjeg kola znalo tko će biti prvak. Ovaj senzacionalni završetak sezone u Varaždinu ne samo da daje nadu, već i potvrdu da je hrvatski nogomet nešto čudesno i da zaslužuje puno bolje praćenje i puno bolju poziciju. Bez obzira na to što smo moji suradnici i ja nakon dugo godina gledali kako Dinamo gubi titule, silno sam ponosan da sam dio ove nogometne obitelji", poručio je Mamić.

Linker
19. travanj 2024 12:08