Screenshot: HNTV
NEOBJAŠNJIVA GREŠKA

VIDEO: DINAMO JE TEŠKO OŠTEĆEN, A JEDNA SITUACIJA JE ŠOKIRALA SVE U STUDIJU HNTV-A 'To su više od tri metra! Ovo je neshvatljivo, totalni black-out'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. studeni 2017. 23:20

Suđenje u 17. kolu HNL-a je u HNTV-ovom 'Trećem poluvremenu' jezgrovito opisao UEFA-in kontrolor Draženko Kovačić - 'u globalu možemo biti zadovoljni, ali na jednoj utakmici smo vidjeli poprilično neshvatljive pogreške pomoćnog suca'.

Naravno, ova ocjena odnosi se na susret Rudeša i Dinama u Kranjčevićevoj, gdje je Modrima poništen regularan pogodak Olma za 2:1. Završilo je 1:1, a bilo je tu još nekoliko velikih grešaka pomoćnika Stolara na štetu Dinama od kojih je jedna doslovno - neobjašnjiva.

"Jasno je da je to regularan gol Olma, igrač Dinama je sigurno jedan metar izvan zaleđa. Čak je pomoćni sudac i dobro postavljen, a to što mu je toliko dugo trebalo da označi zaleđe još više govori o njegovoj nepripremljenosti za ovu utakmicu. Po meni, izgleda da je nakon prve greške i dalje razmišljao o njoj, shvatio da je pogriješio i onda dalje išao iz greške u grešku. Nakon ove greške ide i nova. Sve u pet minuta. Ponovno je sudio zaleđe, ali ovoga puta se radi o više od tri metra!? Pogledajte to, ovo je zaista neshvatljivo, to je totalni black-out. Totalni pad koncentracije, jednostavno - neobjašnjivo. A zamislite sad da je takve greške u pet minuta napravio na kontra strani", prokomentirao je Kovačić.

U analizi 'Trećeg poluvremena' možete između ostalog pogledati i zanimljivu raspravu o spornim situacijama u subotnjem derbiju Hajduka i Osijeka, oko kojih ipak nije bilo toliko slaganja kao u slučaju Kranjčevićeve.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 19:14