CROPIX

VIDEO: FRANE ZOLJA BLISTAO OD SREĆE NAKON EUROGOLA KOJI JE DIGAO MAKSIMIR NA NOGE 'Stvarno je bio lijep gol, bilo je i vještine i malo sreće!'

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 11. prosinac 2017. 12:15

Igrači Lokomotive nisu se dugo zadržali u svlačionici, većina njih pognutih je glava krenula prema klupskom autobusu. Naravno, za priču nisu bili suviše raspoloženi. Zaustavio se tek Luka Ivanušec, ali za izjavu je prvo morao dobiti dozvolu tehničkog direktora. Mladi veznjak bio je, dakako, razočaran nakon utakmice, smatrajući da je njegova momčad zaslužila puno više...

- Igrali smo jako dobro do tog crvenog kartona Doležala, zatim smo pali. Kasnije je pocrvenio i Majer i više nismo imali šanse, tj. čak i jesmo, šteta što ona Šunjićeva lopta nije ušla u gol, falilo nam je i malo sreće. Iskreno, falilo nam je konkretnosti, morali smo biti odlučniji u završnici, ali što je tu je - kazao je Ivanušec pa se osvrnuo na smjenu trenera:

- Draženko je meni odličan trener, već je dugo s nama, dobro se poznajemo, sve je u pripremi utakmice bilo kako treba, stvarno nema nikakve zamjerke. Ostalo je zadnje kolo protiv Belupa, moramo ostvariti pozitivan rezultat, a što se mene tiče, fali mi u posljednje vrijeme malo više odlučnosti i konkretnosti.

Naravno, svi su čekali Francka Ohandzu, sa smiješkom je došao pred diktafone, a kako i ne bi...

- Veoma sam sretan zbog dva pogotka, ali kao što smo i prije utakmice kazali, najbitnije je bilo pobijediti. Ova tri boda su veoma važna, nastavili smo dobar niz, no još je puno posla ispred nas. Prvi gol? Imao sam i malo sreće, ali stvarno je lijep, upotrijebio sam svoje vještine, da tako kažem. Drugi gol također nije bio lagan jer sam već osjećao umor, međutim, uspio sam još to potegnuti. Utakmica je bila dosta teška, ali odigrali smo dobro, bili smo kompaktni, a poslije pogotka bilo je puno lakše - rekao dvostruki strijelac, popularni Frane Zolja pa nastavio:

- Što je napravio Kopić? Promijenio je neke stvari, na psihološkoj smo bazi puno jači, a i maknuo je određeni teret s naših leđa. Sada slijedi završetak polusezone protiv Intera i moramo taj zadatak apsolvirati na najbolji mogući način.

Toma Bašić odigrao je korektnu utakmicu, imao je nekoliko zapaženih poteza...

- Sretni smo zbog tri boda, bilo bitno nastaviti ovaj niz koji želimo zaokružiti protiv Inter i onda mirno možemo na stanku. Dobro smo ušli u utakmici, imali inicijativu, ali onda smo stali. Drugo smo poluvrijeme skupili glave, dogovorili smo se da ubrzamo ritam, zabili smo lijepi pogodak, a onda je bilo puno lakše. Crveni kartoni? Imali smo posjed, kako je utakmica odmicala počela se u njih uvlačiti određena nervoza i mora se priznati da su nam olakšali posao - istaknuo je Bašić pa se onda i on osvrnuo na Željka Kopića:

- Unio je svježinu u momčad, počeli smo ginuti jedan za drugog, promijenio je filozofiju momčad, bitno je da nastavimo u ovom tonusu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 19:40