CROPIX, sn ilustracija
ANKETA: HRVATSKI MAJSTORI

VIDEO: JEDNA LJEPŠA OD DRUGE! POGLEDAJTE TOP 10 SPEKTAKULARNIH AKCIJA HNL-A I GLASAJTE ZA NAJBOLJU Evo kakve se majstorije rađaju u zemlji viceprvaka!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2018. 21:19

Jesenski dio HNL-a je za nama i na završetku povijesne 2018. godine za hrvatski nogomet prisjećamo se spektakularnih poteza, ovoga puta s domaćih nogometnih terena.

Gorica je svakako najugodnije iznenađenje ove sezone, novopečeni prvoligaši mnoge su oduševili poletnom i efektnom igrom predvođeni ubojitim dvojcem Atiemwen-Zwolinski s dvije zaslužene nominacije u Top 10 najljepših akcija polusezone.

Nogometašima Hajduka prvi dio sezone neće ostati u najljepšem sjećanju, no dvije akcije koje smo izdvojili vratit će osmijeh na lica Hajdukovih navijača i najaviti lijepo proljeće.

Lijepu i na trenutke vrlo nadahnutu igru demonstirao je i Zekićev Osijek (dvije nominacije), Bjeličin Dinamo je rutinski mljeo protivnike, ali bilo je tu i genijalnih poteza kao što su već opjevane škarice Brune Petkovića, a po atraktivnosti nisu zaostajali ni Rudešani, Lokosi...

Za vas smo izdvojili deset najatraktivnijih akcija jesenskoga dijela, a na vama je izabrati najljepšu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 14:38