Screenshot: HNTV
SREDNJA ŠKOLA, SMJER KOMERCIJALIST

VIDEO: MATURANT ZABIO POVIJESNI GOL HNL-A I POSTAO JUNAK U GRADU KOJI OBOŽAVA NOGOMET 'Sretan sam što sam postao dio povijesti!

BRUNO BOGOJEVIĆ Maturant, strijelac za pobjedu nad Dinamom i junak utakmice s prvakom u Koprivnici
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 28. travanj 2017. 10:12

Cijela je Slavenova momčad uložila veliku količinu trke, želje i borbenosti, izgarali su na terenu i na najbolji mogući način demantirali sve one “sveznalice” koji su tvrdili da će Dinamo u Koprivnici lakoćom do pobjede. Zaslužuju svi Farmaceuti pohvale, no neki su se i dodatno istaknuli.

Uz Markovića na golu, brazilski napadač Heber Araujo dos Santos postigao je pogodak za vodstvo, već deseti u prvenstvu, a sjajnu je utakmicu odigrao 19-godišnji Nikola Katić, dominirao je u veznom redu, s lakoćom zaustavljao Dinamove napade i asistirao Heberu.

Ako je Katić bio igrač utakmice, onda epitet junaka pripada 18-godišnjem napadaču Bruni Bogojeviću, koji je u 90. minuti izborio loptu na svojoj polovici, odigrao dupli pas s Gregurinom i Livakoviću kroz noge pogodio mrežu za konačnih 2:1.

- Dojmovi su se slegli dan poslije. Sretan sam što sam postao dio povijesti, nakon devet godina opet smo pobijedili Dinamo. Dijelom sam za to zaslužan i ja, a većinom ekipa i trener Kopić koji mi je dao šansu. Sretni smo svi, ali dalje treba raditi - rekao nam je Bogojević jučer prije odlaska u školu.

Maturant je u Srednjoj školi Koprivnica, smjer komercijalist. Njegovi su roditelji došli iz Vojvodine, on je rođen i odrastao u Koprivnici. Sjeća li se gdje je bio kad je Slaven zadnji put matirao Modre?

Igrač za velike utakmice

- Ne znam, vjerojatno sam tada bio limač, tek sam krenuo i počeo se uvoditi u nogomet. Prošao sam dosad dvoje pripreme sa seniorskom momčadi, s njima i treniram, a uglavnom igram za juniore. Mislim da sam opravdao trenerovo povjerenje.

Dosad je ulazio protiv Hajduka i Dinama. Dakle, igrač je za velike utakmice?

- Ha-ha, ne znam je li to baš tako. Tu je i faktor sreće, baš se tako poklopilo, ali ne bunim se.

Postao je koprivnički junak dana, svim je navijačima bilo posebno drago što je baš domaći dečko srušio velikog suparnika.

- Primio sam brojne čestitke, a najveću podršku imam od obitelji. Jasno je da su zadovoljni i svi prijatelji. Nadam se da ću uspjeti u nogometu, a sad sve ovisi o meni - poručio je Bogojević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 02:32