Screenshot: HNTV
GOL ZA NASLOVNICE KARLA LETICE

VIDEO: NAJLUĐI SVJETSKI POTEZ NOGOMETNE SUBOTE DOGODIO SE U HRVATSKOJ Pogledajte čudesan gol za pobjedu nove Hajdukove zvijezde, letećeg Letice!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. ožujak 2018. 20:10

Karlo Letica junak je Hajdukovog trijumfa nad Istrom 1961. U utakmici 25. kola Prve HNL mladi je golman Splićana u šestoj minuti sudačke nadoknade zabio treći i, što će se ubrzo pokazati, pobjednički pogodak.

U ludoj utakmici na Poljudu Splićani su poveli preko Mađara Gyurcsa, da bi gosti prvo u 25. minuti izjednačili preko Vojnovića, a zatim i u nastavku poveli preko Mateija.

Nadu Hajduku u 71. vraća Said, a onda kreće prava opsada Istrinog gola. U svega par minuta razmaka dva puta se tresla greda i činilo se da će gosti preživjeti, a Bijeli prosuti priliku za priključkom Dinamu koji je ranije tijekom dana senzacionalno poražen na Maksimiru od Lokomotive.

I u trenucima kada su Istrani već računali na bod s teškog gostovanja, u napad se seli 21-godišnji Letica koji glavom zabija za veliku pobjedu i ludo slavlje Splićana koji su sada stigli na samo šest bodova zaostatka za liderom prvenstva.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 16:00