screenshot HNTV

KONFUZNA SITUACIJA

VIDEO: NIKOME NA TERENU NIJE BILO JASNO ŠTO SE DOGAĐA Sudac ispravno poništio pogodak Rijeke, a onda se ipak predomislio i pokazao na centar

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 13.04.2018. u 20:20

 • Nogometaši Rudeša priredili su iznenađenje pobijedivši u susretu 29. kola Prve HNL Rijeku sa 4-2 čime su pobjegli sa začelja ljestvice. Rudeš i Rijeka odigrali su zanimljivu utakmicu sa šest golova, dva crvena kartona i jednim kaznenim udarcem.

  Rudeš je poveo već u 2. minuti golom Borevkovića, a u petoj minuti je na 2-0 povisio Kamenar, ali onda se dogodila sporna situacija. Naime, Rijeka je smanjila zaostatak kontroverznim pogotkom u 34. minuti. Acosty je ubacio s desne strane, a Capan pokušao igrati loptom, no nije je dotaknuo pa je Heber krasnom reakcijom petom poslao loptu u mrežu.

  Pomoćni sudac Dalibor Conjar dignuo je zastavicu zbog zaleđa Capana, glavni Dario Bel već je pokazao na centar kada mu se Conjar javio u slušalice. Povukao je osječki mahač svoju odluku, iako je pitanje je li to trebao učiniti. Capan je bio u zaleđu, Heber nije, no teško je ustvrditi da Capan svojim kretanjem i potezom nije utjecao na igru.

  Iz drugih medija