Screenshot: HNTV
NESLAVNI START U BIJELOM DRESU

VIDEO: NIKOME NIJE JASNO ŠTO SE DOGODILO! MLADI VATRENI ISKLJUČEN U DEBIJU NAKON SAMO 2 MINUTE Snimka otkrila što je napravila mlada nada Hajduka

Hajduk je u 4. kolu HNL-a upisao prvi poraz ove sezone, Slaven Belupo slavio je u Koprivnici s 2:1, a debi u bijelom dresu po dobrome neće pamtiti ni mladi hrvatski reprezentativac Marin Jakoliš.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. kolovoz 2019. 21:46

U 4. kolu HNL-a hajdukovci su gostovali kod Slaven Belupa, a 22-godišnji napadač u igru je ušao u 54. minuti.

Samo dvije minute poslije uslijed izvođenja slobodnog udarca došlo je do naguravanja između mladog nogometaša i braniča Slaven Belupa Vinka Međimoreca. Jakoliš je protivničkog braniča pogodio laktom u glavu, a sudac Marko Matoc ekspresno je novom pojačanju Splićana pokazao izravni crveni karton.

Skočila je cijela klupa Hajduka i svi igrači, odmah su došli prosvjedovati glavnome sucu, međutim ponovljena je snimka pokazala da je Matoc opravdano isključio mladog Vatrenog iz igre. Jakoliš je bio izvan sebe i u čudu je pokušavao dokazati da je takva kazna prestroga, no glavni se sudac nije predomislio. Jakoliš je prilikom izlaska sa stadiona, vidno isfrustriran, u tunelu još i lupio šakom o zid te time pokazao što misli o sučevoj odluci.

Jakoliš je u Hajduk došao iz austrijske Admire Wacker Mödling, a ugovor je s Bijelima potpisao do 30. lipnja 2023. godine.

U 79. minuti drugi žuti karton dobio je igrač Slavena Bruno Bogojević, te je i on završio u svlačionici.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 22:46