SN
ZA NJEGA STIŽU BOLJA VREMENA

VIDEO: POGLEDAJTE ŠTO NAM JE UZ PUNO SAMOKRITIKE REKLA DINAMOVA NADA 'Ne mogu biti zadovoljan. Nisam se uspio izboriti, nisam iskoristio priliku...'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. siječanj 2019. 23:49

Luka Menalo (22) odličan je mladi nogometaš i iznimno simpatičan momak. Ne možete ga sresti bez osmijeha na licu. Ovdje u Beleku gotovo stalno pada kiša, ponekad djeluje depresivno, ali kad vam je svega pun kufer, dođete do Menala i odmah se oraspoložite, sjeti se Luka nečeg što će vas nasmijati.

- Dobro radimo, uvjeti su stvarno fantastični... - kazao nam Luka na početku.

Bogme i jesu, samo da nema te kiše koja kao da želi potopiti Belek. Nego, Što Luka očekuje od ovih priprema?

- Očekujem da se kao momčad što bolje pripremimo za nove izazove u Europskoj ligi, prvenstvu i Kupu.

VIDEO: DAVORIN OLIVARI

Menalo je u Dinamo stigao kao jedan od najvećih talenata u susjednoj BIH, igrač koji je još kao klinac na sebe skrenuo pozornost. Međutim, u jesenskom dijelu sezone nije imao preveliku minutažu, igrao je na deset prvenstvenih utakmica, od toga je startao samo na dvije, protiv Lokomotive i Intera. U Kupu je igrao na dvije utakmice, a u Europi niti jednu. Što očekuje od sebe, vjeruje li da će na ovim pripremama zaslužiti da na proljeće igra više?

- Očekujem da ću bolje iskoristiti priliku koju dobijem! Zato se sad želim maksimalno spremiti. Kad se radi o prvom dijelu sezone, maksimalno sam zadovoljan onim što je momčad napravila, plasirali smo se u europsko proljeće, što je povijesni uspjeh. Prvi smo u prvenstvu a u Kupu smo došli do polufinala. Međutim, s osobnim ciljevima ne mogu biti zadovoljan. Nisam imao veliku minutažu, nisam se uspio izboriti za nju, nisam iskoristio priliku koju sam dobio. Na tome moram poraditi.

CIJELI INTERVJU S LUKOM MENALOM PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI U UTORAK

Linker
19. travanj 2024 12:37