screenshot
SVAKA ČAST, MAJSTORE

VIDEO: POGLEDAJTE ZAŠTO JE BRILJANTAN POTEZ DINAMOVCA ZADIVIO I ŠPANJOLCE Svi se klanjaju Daniju Olmu i čudesnom bijegu u velikom derbiju!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. studeni 2018. 12:07

U derbiju 15. kola Prve HNL u Rijeci su nogometaši Rijeke pobijedili Dinamo s 1-0 (0-0), a zagrebačkoj momčadi je to prvi prvenstveni poraz u sezoni. Dinamo nije izgubio u prvenstvu još od 14. svibnja ove godine, a ove sezone je, do utakmice na Rujevici, imao 12 pobjeda i tri remija.

Ipak, unatoč porazu još jednu sjajnu predstavu u modrom dresu pružio je Dani Olmo koji je u jednoj solo akciji nanizao gotovo pola momčadi Rijeke. Primio je loptu na dvadesetak metara uz aut-liniju i potom krenuo u slalom koji je završio i na španjolskoj Marci u čijem potpisu vida stoji: 'Čudesna vježba bijega Danija Olma: Koliko je ovo suparnika prešao!'.

Snimku 'bijega' svog sina na društvene mreže je postavio i njegov otac Miguel i pritom citirao legendarnog Muhammada Alija: 'Treniraj dok drugi spavaju, uči dok se oni zabavljaju, ustraj dok se odmaraju i živi što oni sanjaju.'

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 11:11