Foto: Marko Todorov / Hanza Media
Marko Todorov / Hanza Media / CROPIX

Arijan Ademi

STVARNO NEMA SREĆE

VIDEO: PONOVLJENA SNIMKA SVE GOVORI Dinamo je teško oštećen u maksimirskom derbiju, veliki povratnik Arijan Ademi zabio je regularan gol!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 14.10.2017. u 23:01

 • Dinamo je u 12. kolu na Maksimiru izvukao bod u zadnjim sekundama, gol za 1:1 protiv Osijeka zabio je Angelo Henriquez u 94. minuti, ali morao je to napraviti i ranije, da je sudačka četvorka bila malo pažljivija.

  Naime, sudac Zebec i njegovi pomočnik Loparac nisu se proslavili u drugom poluvremenu. Zebec je mogao pokazati crveni umjesto žutog kartona Lopi zbog lakta koji je zabio Sigaliju u lice, a nakon toga Loparac je mahao zaleđe Osječanima koje nije postojalo, bila je to izgledna akcija za 0:2.

  Osijek će pamtiti 76-tu minutu... Nakon ubačaja Hajradinovića, na drugoj stativi bili su sami Ejupi i Grgić. Malo su se spetljali, a udarac Grgića s dva metra sjajno je obranio Livaković.

    

  Minutu kasnije, povratnik Ademi je pogodio mrežu, ali je pomoćni Zobenica mahnuo zaleđe. Usporena snimka pokazala je da je teško pogriješio jer je loptu do Ademija gurnuo igrač - Osijeka! Pogledajte tu situaciju...

   

  Iz drugih medija