Screenshot: HNTV
BAŠ MU JE SJELA

VIDEO: TAKAV SPEKTAKULARAN GOL NA MAKSIMIRU RIJETKO SE VIĐA Pogledajte kako je modri talent razgalio tribine: 'Tako sam zabijao u juniorima!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. srpanj 2017. 17:17

Za spektakularne pogotke u modrom dresu obično je zadužen Alžirac Soudani. Međutim, u subotu je Nikola Moro ušao u maksimirsku rubriku spektakularnih strijelaca. Postigao je zaista rijetko viđen pogodak sa skoro 25 metara.

Dinamo rijetko postiže takve pogotke izvana. Ali ne samo to, Moro je postao jedinstvena nogometna vrijednost, bez tog se mladića više ne može zamisliti udarna postava Dinama.

- Jako sam sretan zbog pogotka, ali još sam sretniji zbog naše pobjede i vidljivog napretka u igri. Ali nije mi to prvi takav pogodak, iz daljine; zabijao sam takve u juniorima. Eto, sad mi je krenulo i u seniorima.

Očekuje da će Dinamo ove sezone vratiti krunu najbolje momčadi u Hrvatskoj.

- Želimo biti prvaci te biti dobri u Europi. Od sebe pak očekujem daljnji igrački napredak. Najviše želim napredovati u točnim dodavanjima te u priključku prema naprijed. Naravno, želim biti bolji i u obrambenim zadacima, dakle u - svemu - zaključio je Moro.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 17:42