SN
MODRI DRAGULJI

VIDEO: U MAKSIMIRU PREDSTAVLJEN 'DINAMO BUDUĆNOSTI' Modri se pohvalili talentima: 'Uvjeren sam da će ovi dečki pisati nogometnu povijest našeg kluba'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. svibanj 2019. 14:57

U Maksimiru je u petak predstavljen “Dinamo budućnosti”.

Na zajedničkoj press konferenciji javnosti su predstavljeni mladi igrači koji su nedavno potpisali nove ugovore: Horkaš, Gvardiol, Franjić, Šutalo, Gjira... i još neki koji su ove sezone sjajno igrali i u juniorskoj ligi zaslužili su ugovore i očekuje se da će mnogi od njih s Bjelicom krenuti i na ljetne pripreme u Moravske Toplice.

VIDEO: Davorin Olivari

"Ovo je naša budućnost i jako smo zadovoljni što su ponikli i odgajani u našoj školi, pod našim stručnim rukovodstvom. Uvjeren sam da će ovi mladi dečki pisati nogometnu povijest našeg kluba. Nadam se da ćete skupa s nama imati priliku već u narednoj sezoni nekog od njih vidjeti u prvoj momčadi. Bez obzira radi li se o HNL-u ili europskim utakmicama. To je svakako naš cilj", rekao je predsjednik Mirko Barišić na današnjem druženju s novinarima.

VIDEO: Davorin Olivari

"Ovi igrači koji su trenutno ovdje su samo dio nogometne priče i škole koja će u dogledno vrijeme izbaciti čitav niz talentiranih igrača i to je podatak da naša škola radi vrlo kvalitetno. Pohvalio bih sve djelatnike škole. Ovo je pokazatelj da klub razmišlja i vodi brigu o školi koja se može podići na još jedan viši nivo", riječi su pak sportskog direktora Marijana Vlaka.

VIDEO: Davorin Olivari

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 16:14