REUTERS/Eddie Keogh / REUTERS
IZJAVA RASPLAMSALA STRASTI

NAVIJAČI ARSENALA 'POLUDJELI' NA IGRAČA KOJEG SU PROGLASILI NAJBOLJIM U POVIJESTI KLUBA 'Samo jedan igrač 'topnika' trenutno može igrati u Tottenhamu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. travanj 2017. 21:01

Veliki londonski derbi između Tottenhama i Arsenala na rasporedu je u nedjelju i već je sada jedna od najvažnijih priča na Otoku, a utakmicu je na svoj način najavio i legendarni Thierry Henry, koji je osam godina nosio dres 'topnika' i kojeg su navijači izabrali za najboljeg igrača svog kluba u povijesti.

"Teško mi je to priznati kao netko tko toliko voli Arsenal, ali moram biti iskren kako bi u ovom trenutku samo Alexis Sanchez od svih sadašnjih igrača Arsenala imao mjesta u momčadi Tottenhama. Oko svih ostalih bi se raspravljalo, a samo oko njega bi se svi složili. Tottenham u ovom trenutku ima dosta bolju momčad, ali opet to nikako ne znači da će sigurno pobijediti u nedjeljnom derbiju na White Hart Laneu", rekao je najbolji strijelac u povijesti Arsenala u razgovoru za Sky Sports.

Navijači Arsenala razljutili su se na ovakvu izjavu Hernyja, koji ima i spomenik ispred Emiratesa, no čini se kako će navijači ove godine ipak morati progutati gorku pilulu jer 'spursi' su trenutno sa samo jednom utakmicom više čak 14 bodova ispred Arsenala i završit će sezonu ispred 'topnika', a to se u Premiershipu dogodilo samo jednom, u sezoni 1994/95.

Linker
23. travanj 2024 21:37