Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images
BUNDESLIGA

VIDEO: GOLIJADA U NJEMAČKOJ Kramarić asistirao u visokoj pobjedi, čudesan gol Reusa u pobjedi nad Kovačevim Eintrachtom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2017. 20:38

U terminu od 15:30 odigrano je šest utakmica 29. kola njemačke Bundeslige. Borussia Dortmund na svom je terenu svladala Eintracht Nike Kovača 3:1, što je već deseta utakmica u nizu za bivšeg hrvatskog izbornika bez pobjede. Borussiji je samo tri minute trebalo za prvi gol, a strijelac je bio Marco Reus i to sjajnim i snalažljivim udarcem petom. Reus se tek vratio na teren nakon ozljede i ovo mu je bila prva utakmica od 4. ožujka.

Gosti su izjednačili u 29. preko Marca Fabiana, ali za novo Borussijino vodstvo se pobrinuo Sokratis sjajnim golom u same rašlje u 34. minuti. Pobjedu je u 86. potvrdio Pierre-Emerick Aubameyang. Ante Rebić je igrao od 56. minute za Eintracht.

Hoffenheim je svladao Borussiju M. visokim rezultatom 5:3. Za dvostruko vodstvo se pobrinuo Adam Szalai koji je pogađao u devetoj i 24., a minutu prije drugog pogotka Mađara, Andrej Kramarić je zatresao prečku. Gosti su do kraja poluvremena uspjeli izjednačiti golovima Vestergaarda u 31. te Stindla u 35. minuti.

Novo vodstvo domaćinima osigurao je Demirbay sjajnim golom iz slobodnjaka u 58. minuti igre, a pobjedu je potvrdio Mark Uth 15 minuta prije kraja utakmice. Do kraja smo vidjeli još dva gola, za Borussiju je zabio Mahmoud Dahoud, a konačnih 5:3 je postavio Demirbay na asistenciju Andreja Kramarića.

Leipzig je kod kuće svladao Freiburg 4:0, Wolfsburg je bio bolji od Ingolstadta 3:0, Mainz od Herthe 1:0 te Augsburg od Kölna 2:1.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
23. travanj 2024 13:27