screenshot
HRVATI U EUROPI

VIDEO: JOŠ JEDAN VATRENI ZABIO S BIJELE TOČKE, BOLAN PORAZ BIVŠEG HRVATSKOG IZBORNIKA Santini neumoljiv iz penala, Kovač propustio otići na 2. mjesto!

Piše: HinaObjavljeno: 04. veljača 2018. 21:49

Ivan Santini zabio je gol za 1:1 u 3:2 pobjedi svog Caena na domaćem terenu protiv Nantesa.

Hrvatski je napadač snažnim udarcem u gornji lijevi kut realizirao najstrožu kaznu u 35. minuti kada je njegova momčad gubila 1:0.

Podsjetimo, iz penala su od hrvatskih napadača nedavno zabili i Andrej Kramarić te duje Čop.

Težak poraz Eintrachta, remi u Hamburgu

U susretu 21. kola njemačkog nogometnog prvenstva Eintracht, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, je na gostovanju kod Augsburga poražen 0-3, dok su u drugom nedjeljnom susretu HSV i Hannover odigrali 1-1.

Eintracht je imao priliku pobjedom ponovo skočiti na drugo mjesto, međutim umjesto tri boda primio je tri gola. Pobjedu Augsburgu donijeli su Koo Ja-Cheol (19), Michael Gregoritsch (76) i Marco Richter (89). Ante Rebić nije nastupio za domaći sastav.

Frankfurt je ovim porazom pao na šesto mjesto ljestvice, dok se Augsburg probio na sedmu poziciju s dva boda manje od Kovačeve momčadi.

U drugom susretu HSV i Hannover su odigrali 1-1. Gosti su poveli u 37. minuti golom Ivera Fossuma, a izjednačio je Filip Kostić četiri minute prije kraja susreta. Domaćin je u posljednjim trenucima ostao s igračem manje nakon što je isključen Kiriakos Papadopoulos.

HSV je ostao u zoni ispadanja, i dalje drži 17. mjesto, dok je Hannover na 10. poziciji. Na ljestvici vodi Bayern sa 53 boda, Bayer Leverkusen je drugi sa 35 bodova koliko ima i Leipzig na trećem mjestu.

Linker
25. travanj 2024 03:05