Screenshot
TRAGIKOMEDIJA U RIMU

VIDEO: NEKIMA NE MOŽE POMOĆI NI VIDEOTEHNOLOGIJA Kako je moguće da ni na ponovljenoj snimci nije ovo vidio?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. prosinac 2017. 10:34

Torino je sinoć u posljednjoj utakmici 16. kola talijanske Serie A, kao gost u Rimu svladao Lazio 3:1. Pogotke za pobjednika postigli su Berenguer (54), Rincon (64) i Edera (73), dok je jedini strijelac za Lazio bio Luis Alberto (69).

Susret na Olimpicu odlučila je sporna situacija pri kraju prvog poluvremena kad su Rimljani umjesto jedanaesterca dobili - crveni karton!

Naime, igrač Torina Iago Falque igrao je rukom u svom kaznenom prostoru, i to ispred glavnog suca Giacomellija, ali on nije pokazao na bijelu točku što je izazvalo bijes i ogorčenje domaćih igrača. U cijeloj toj zbrci iznervirani Ciro Immobile odgurnuo je nogometaša Torina Burdissa, ovaj je simulirao udarac u glavu, a sudac je nasjeo i napadača Lazija poslao u svlačionicu.

Da stvar bude još gora, očajni Giacomelli je u tom trenutku pogledao i snimku sporne situacije, ali ne Falqueovo igranje rukom nego sukob Immobilea i Burdissa koji je uslijedio.

Na kraju je odlučio da je Immobile zaslužio isključenje, a sve se to odrazilo i na igru domaćina u nastavku.

Rimski klub je ostao peti sa 32 boda, dok je Torino skočio na osmo mjesto sa 23 boda. Inter je vodeći sa 40 bodova, jednim više od drugoplasiranog Napolija.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
18. travanj 2024 12:20