REUTERS
MANDŽO VS KALE

VIDEO: OKRŠAJ VATRENIH U FINALU Nikola Kalinić umalo postao tragičar: Milan nakon velike drame penala izborio konačni okršaj protiv Juventusa!

Piše: HinaObjavljeno: 01. ožujak 2018. 01:08

Lazio i Milan i u uzvratnoj su utakmici polufinala talijanskog Kupa odigrali 0:0, a nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca u finale je prošao Milan.

Nikola Kalinić ušao je u igru u 70. minuti umjesto Cutronea, a u 118. minuti imao je stopostotnu šansu za pobjedu Milana, no njegov je udarac otišao preko gola.

Nisu se igrači oba kluba iskazali ni u izvođenju penala koji su velikom većinom izgledali poprilično loše za renome kakav inače uživaju.

Kapetan Lazija Senad Lulić 'pobijedio' je u bacanju novčića pa je Lazio prvi pucao. Ciro Immobile snažno je opalio, a Donnarumma umalo obranio. Lopta je ipak ušla u mrežu. Zatim je Donnarumma obranio slabe udarce Milinković-Savića i Lucasa Leive. Drugi gol za Lazio zabio je Parolo, a treći Anderson. Precizan je bio i Lulić, no zatim je promašio Luiz Felipe koji je pucao preko gola.

Milan je pak kiksao u prva dva pokušaja, loptu u mrežu nisu uspjeli pospremiti Rodriguez i Montolivo, čije slabe udarce je obranio domaći golman. Iz trećeg je udarca uspio zabiti Bonaventura, a precizan je bio i Borini. Milan je u igri ostavio kapetaan Bonucci koji je snažno zabio za 3:3, a nakon njega je odlično loptu u mrežu pospremio i Calhanoglu. Pobjedu Milanu donio je precizni udarac Romagnolija.

Linker
23. travanj 2024 22:22