Susana Vera / REUTERS
VELIKI EL CLASICO PUN DVOBOJA

VIDEO: POBJEŠNJELI SERGIO RAMOS OBRUŠIO SE NA PIQUEA 'Da te čujem sad': Hoće li sarkastična reakcija kapetana skupo koštati Real?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2017. 11:54

Veliki el clasico u kojem je Barcelona u Realovu hramu slavila 3:2 ponovno nam je pružio veličanstveni nogomet, ali naravno i pravu gomilu situacija o kojima će se danima nakon utakmice još uvijek pričati. Jedan od njih je i isključenje Sergija Ramosa.

U 77. minuti, samo četiri minute nakon što je Ivan Rakitić zabio za vodstvo 2:1 Barcelone, Ramos je žustro s dvije noge uletio u noge Lea Messija i dobio izravni crveni karton.

'Poludio' je stoper Reala na suca zbog te odluke jer je smatrao kako je bila prestroga, a zatim krenuo dobacivati Piqueu: 'Habla ahora', što bi u slobodnom prijevodu na hrvatskom značilo 'Da te čujem sad'.

Duga je povijest međusobnih podbadanja Ramosa i Piquea, a stoper Barcelone je nedavno na društvenim mrežama komentirao na utakmici Lige prvaka u kojoj je sudac očito jako oštetio Bayern i pogodovao Realu, kako suci još uvijek nastavljaju suditi za Real. Ramosa je dakle zanimalo što će sada reći Pique jer je po njegovom mišljenju sudac Hernandez u derbiju naginjao na stranu Barce.

Spomenimo i kako je vidljivo sarkastično pljeskanje Ramosa koje bi ga, ako je upućeno sucu a ne Piqueu, moglo koštati dodatne dvije utakmice suspenzije.

Linker
19. travanj 2024 00:57