screenshot
DERBY DELLA CAPITALE

VIDEO: POLUFINALIST LIGE PRVAKA ZAUSTAVLJEN U RIMSKOM DERBIJU Džeko propustio postati junak u zadnjim sekundama, Real slavio bez Modrića i Ronalda

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2018. 01:47

Rimski derbi između Rome i Lazija završio je bez golova. Prepuni Olimpico nije vidio strijelce, a na kraju malo zadovoljniji ipak može biti Lazio jer je ostao treći, dok je roma s istim brojem bodova na četvrtom mjestu.

Polufinalist Lige prvaka imao je nekoliko vrlo dobrih prilika. U 37. minuti Bruno Peres je pogodio stativu na odlično dodavanje Radje Nainggolana, a u samom finišu susreta Edin Džeko je mogao postati junak.

Džeko je u 90. minuti prvo pucao glavom, a golman Lazija Strakoša obranio njegov udarac. Međutim, lopta je ponovno stigla do igrača Rome, a novi ubačaj s lijeve strane Džeko je opet pokupio glavom i zatresao prečku.

Ni pola minute nakon toga Džeko je pokušao je treći put, ovaj put s ruba šesnaesterca, no lopta je završila pored gola, a 186. Derby della Capitale bez golova i bez pobjednika.

Real bez Ronalda i Modrića slavio kod Malage

Real Madrid je u gostima slavio kod Malage 2:1 golovima Isca u 29. te Casemira u 63. minuti.

Mateo Kovačić odigrao je cijeli susret za Real, dok Luka Modrić nije bio u sastavu jer ga je trener Zinedine Zidane odlučio odmoriti, baš kao i Cristiana Ronalda.

GOLOVE POGLEDAJTE OVDJE

Linker
26. travanj 2024 19:33