REUTERS
STIGAO ODGOVOR LIJEČNIKA

VIDEO: ŠOK I NEVJERICU ZAMIJENILO OLAKŠANJE Svi su zanijemili nakon ozljede najskupljeg igrača svijeta! Evo kada će opet moći zaigrati

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. veljača 2018. 09:40

U najvećem derbiju francuskog nogometnog prvenstva vodeći Paris SG je na svom Parku prinčeva uvjerljivo svladao Marseille s 3:0 (2-0), ali pobjeda nije prošla bez problema. Naime, u 77. minuti ozlijedio se najskuplji igrač svih vremena Neymar, a nakon prvotnog straha od najgoreg, stigle su i dobre vijesti za Parižane.

Sjajni Brazilac ozlijedio se u 77. minuti susreta nakon što je nezgodno stao na desnu nogu a stradao je gležanj. Po prvim informacijama, ozljeda nije ozbiljnije prirode, a Neymar bi se na travnjak mogao vratiti za tjedan dana, vjerojatno upravo u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Zasad je sigurno da će propustiti novu utakmicu s Marseilleom ove srijede, ovaj put u četvrtfinalu Liga kupa.

"Neymar mora obaviti dodatne testove, ali da me sad pitau hoće li igrati protiv Reala, rekao bih - da. Želim biti optimist", rekao je francuskim medijima trener PSG-a Unai Emery.

PSG je u prvoj madridskoj utakmici izgubio s 3:1, a najveća uzdanica za vjeru u prolaz upravo je čudesni Brazilac koji sam može preokrenuti susret kad ima svoj dan.

Inače, Pariižani su poveli već u 10. minuti odličnim potezom Mbappea, drugi gol stigao je nakon nespretne reakcije braniča gostiju Rolanda u 28. minuti koji je skrenuo loptu u vlastitu mrežu, da bi konačni rezultat postavio Cavani u 55. minuti.

SVE GOLOVE S UTAKMICE PSG - MARSEILLE POGLEDAJTE OVDJE

Vodeći PSG sada ima 71 bod, 16 više od branitelja naslova Monaca koji se nalazi na drugom mjestu, a 16 više od trećeg Marseillea.

Linker
19. travanj 2024 19:08