Screenshot
NIJE POŠTENO

VIDEO: TALIJANI UKRALI POSEBAN GOL MARIJU MANDŽUKIĆU Pogledajte usporenu snimku, tehnologija je danas na strani Hrvata

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. veljača 2017. 10:29

Juventus je u utakmici 26. kola Serie A u subotu svladao Empoli 2:0, nije blistao, ali odradio je posao, a čini se da je Serie A ukrala u statistici gol Mariju Mandžukić. Neumorni hrvatski napadač je u 52. minuti pucao glavom s pet metara nakon ubačaja Cuadrada, lopta se odbila od grede, golman Skorupski se 'zakoprcao' na gol-liniji, pokušao ju je zaustaviti, ali nije uspio.

Na kraju, Serie A je službeno upisala autogol vratara jer se od njega odbila preko linije. Iako nije imao nadzor nad njom. Čudan kriterij. Usporena snimka sugerira da je gol ipak trebao biti dodijeljen Mandžukiću, no ipak, procijenite sami.

Drugi pogodak djelo je Alexa Sandra. Mandžukić, koji je tako ostao na pet prvenstvenih pogodaka ove sezone, igrao je cijeli susret i to kao drugi napadač uz Higuaina, a Marko Pjaca je ušao 85. minuti umjesto Cuadrada.


slowmotion goal-line

Večeras se na San Siru u derbiju sastaju Inter i Roma.

Uoči prošlotjednog gostovanja kod Bologne, trener Intera Stefano Pioli oblijepio je prozore Interova trening kampa s porukom.

- 15 utakmica, 13 pobjeda i u Ligi prvaka smo.

Donadonijevu momčad prošli su na jedvite jade (Gabigol), ali piše se devet pobjeda od posljednjih deset utakmice uoči današnjeg derbija protiv Rome na San Siru. I nastavka potrage za jednim od prva tri mjesta...

- Ako odigramo na maksimumu i budemo fokusirani svih 90 minuta, vjerujem da možemo pobijediti - rekao je talijanski trener, koji je preporodio Nerazzure nakon Franka de Boera. Nizozemac je, uostalom, prije nekoliko dana spomenuo ‘noćarenja’ nekih Interovih igrača...

- Ja sam prestar za noćne klubove, ali nogometaši nisu i znam da izlaze. Nadam se samo da to ne rade prije utakmice - poručio je Pioli, sasvim prilagođen na Serie A i milanski kontekst, za razliku od De Boera.

Inter je, naime, u posljednje vrijeme igrao 3-4-1-2, gdje je Pioli pokušao zamaskirati najslabiji dio momčadi (bekove), u momčad se vraća Mauro Icardi. Ivan Perišić najavljen je u početnoj momčadi, dok bi Marcelo Brozović trebao biti na klupi nakon oporavka od ozljede.

Roma igra prilično napadački na krilima Džeke i Salaha, a Spalletti zna da najviše pažnje treba obratiti na Ivana Perišića. (VF)

-------------------------------------------------------------------

Rezultati 26. kola: Napoli - Atalanta 0:2 (Caldara 29, 70), Juventus - Empoli 2:0 (Skorupski 52-ag, Alex Sandro 65). Nedjelja: Palermo - Sampdoria (12.30), Chievo - Pescara, Crotone - Cagliari, Genoa - Bologna, Lazio - Udinese, Sassuolo - Milan (15), Inter - Roma (20.45). Ponedjeljak: Fiorentina - Torino (20.45). Redoslijed: Juventus 66, Roma 56, Napoli 54...

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
15. travanj 2024 20:49