REUTERS/Jennifer Lorenzini
ĆALETA-CAR OSTAO NA KLUPI

VIDEO: TEŽAK PORAZ ZA PROŠLOGODIŠNJEG DOPRVAKA SERIE A, MARKO ROG UŠAO U ZAVRŠNICI Hrvati od prve minute u pobjedi Cagliarija, igrali Pjaca i Badelj

Piše: HinaObjavljeno: 03. rujan 2018. 02:08

Prošlogodišnji doprvak Italije Napoli doživio je težak poraz kod Sampdorije (3:0), a uspješan je bio i Cagliari, koji je s 1:0 slavio kod Atalante.

Napoli i njegov novi trener Carlo Ancelotti teško su stradali u Genovi bez kapetana Mareka Hamšika i napadača Jose Callejona. Marko Rog je ušao u igru kod Napolija u 71. minuti.

Cagliari je pobijedio kod Atalante golom Barelle u 45. minuti, a za Otočane su cijelu utakmicu odigrali Darijo Srna i Filip Bradarić, dok je za klub iz Bergama Mario Pašalić igrao do 72. minute.

Fiorentina je golom Benassia u 73. minuti slavila kod kuće s 1:0 protiv Udinesea, a Marko Pjaca je za domaćine ušao u 64. minuti. Lazio je golom Alberta (47') slavio protiv Frosinonea s 1:0, a Milan Badelj je za Rimljane ušao tek u 90. minuti umjesto strijelca jedinog gola. Najuzbudljivije je bilo u utakmici Sasuollo - Genoa koju su domaćini dobili s 5:3.

Rezultati by SofaScore

Marseille uzeo tri boda u gostima kod Monaca

U derbiju 4. kola Francuske lige nogometaši Marseillea slavili su u gostima kod Monaca s 3:2 golom u sudačkoj nadoknadi. Za Monaco su pogotke postigli Tielemans (48') i Falcao (53'), a za Marseille su zabijali Mitroglou (45'+1'), Thauvin (74') i Germain (90').

Za Monaco još uvijek ne nastupa hrvatski reprezentativni golman Danijel Subašić, dok je za goste Duje Ćaleta-Car ostao na klupi. Bordeaux je poražen u gostima kod Rennesa s 0:2, a bivši igrač Hajduka Toma Bašić ušao je u igru za goste u 72. minuti.

Rezultati by SofaScore

Slovak Duda briljirao protiv Schalkea

U posljednjoj utakmici 2. kola njemačkog nogometnog prvenstva Hertha je slavila na gostovanju kod Schalkea s 2:0, a strijelac oba pogotka bio je Slovak Ondrej Duda.

Nogometaši RB Leipziga i Fortune Duesseldorf odigrali su 1:1 u prvoj utakmici nedjeljnog programa. Povela je Fortuna u 47. minuti pogotkom Zimmermanna, a za domaće je izjednačio Augustin u 68. minuti.

Na ljestvici vode Bayern, Wolfsburg i Hertha s maksmalnih šest bodova, dok su na začelju četiri momčadi bez ijednog boda: Schalke, Bayer, Freiburg i Stuttgart.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 14:57