Valerio Pennicino/Getty Images / Getty Images
120 SEKUNDI IZ SNOVA

VIDEO: VELIKA POBJEDA BROZOVIĆA I DRUŠTVA Pogledajte kako je Inter u dvije minute riješio derbi i spasio sezonu!

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 21. prosinac 2016. 23:41

U srijedu navečer igrano i u Italiji, dvoboj 18. kola odigrali su Inter i Lazio. Gosti su stigli sa sedam bodova prednosti pred domaćinom kojem je ovo bio jedan od presudnih dvoboja za spašavanje sezone.

Poraz bi ih praktički izbacio iz utrke za Europom, točnije Ligom prvaka koja je velika želja. Okov imperativa ostavio je traga na domaćim igračima u prvom dijelu. Gosti su bili bolji, imali su dvije velike prigode, Handanovič je domaće ostavio na životu obranivši pokušaje Immobilea i Andersona.

Onda se u nastavku otvorilo. U samo 120 sekundi Inter je stigao do ogromnih 2:0. Prvo je Brozović prekinuo jedan napad gostiju, lopta je došla do Banega, a omaleni Argentinac potegao je sa 20 metara i zakucao loptu u rašlje.

U sljedećem napadu D'Ambrosio je probio desnu stranu i nabacio, Mauro Icardi ubacio se ispred stopera gostiju i zabio glavom. Priči je bio kraj u 65., kapetan Intera zabio je svoj drugi gol, ukupno 14. Icardi je vodeći strijelac Serie A. Oba naša reprezentativca Perišić i Brozović, bili su vrlo dobri u odličnoj partiji Intera koji je sedmi sa 30 bodova. Lazio je 4. sa 34. osam manje od vodećeg Juventusa.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
25. travanj 2024 19:30