Reuters / Susana Vera Livepic
TRENUCI OPUŠTANJA

VIDEO: VELIKI ZIDANE IZVEO 'REZERVNI SASTAV' PA POLUDIO NA SVOJE IGRAČE 'Uh, kako sam bijesan bio! Pa nedopustivo je da to radimo!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. travanj 2017. 14:47

Real Madrid je na gostovanju kod Leganesa slavio 4:2 i na prvi pogled relativno lako riješio gostovanje koje je zapravo bilo poprilično teško budući da su svi već unaprijed upisali tri boda.

Zinedine Zidane je na teren izveo praktički B momčad, no unatoč tome u razdoblju od 15. do 23. minute zabili su tri gola za veliko vodstvo. Činilo se tada kako je pitanje samo koliko će 'los blancosi' zabiti golova, ali od 32. do 34. minute dobili su dva gola i unijeli nervozu.

"Uh, bio sam jako ljutit. Bio sam bijesan. Nevjerojatno je i nedopustivo da nam tako pada koncentracija i da dozvolimo protivniku da se tako brzo vrati u utakmicu. Srećom zabili smo četvrti gol rano u drugom poluvremenu i onda kontrolirali susret do kraja. Zbog toga smo svi sada brzo zaboravili te dvije minute, ali mogle su naa itekako koštati jer ovo je nogomet i vidjeli smo svi već kakve stvari se sve događaju", rekao je trener Reala, Zinedine Zidane.


Enfado de James Rodríguez al ser sustituido en... by hamdosbetdos

James Rodriguez rijetko dobija priliku naći se u prvih 11 pa je jučer bio bijesan nakon što ga je Zidane izvadio iz igre u 72. minuti. Kolumbijac je na izlasku udarao nogom sve što mu se našlo na putu, a pritom nije niti dao ruku Zidaneu.

"Te situacije su normalne i uobičajene u nogometu jer svaki igrač želi igrati svih 90 minuta. Nisam još pričao o tome s njim, ali nemam nikakvih problema. Zapravo suprotno od toga, zadovljan sam njegovom igrom. Igrači tako reagiraju kada ih izvadite, a oni žele igrati. Tako je reagirao i Benzema. Normalno je da ne žele biti zamjenjeni", pojasnio je Zizou.


kovacic morata

Linker
20. travanj 2024 10:19