Bojan Bogdanović
 Joe Robbins/Getty Images / Getty Images
NBA LIGA

VIDEO: BOJAN BOGDANOVIĆ SJAJAN U POBJEDI INDIANE PACERSA NA GOSTOVANJU U MIAMIJU Dario Šarić solidan u svojoj drugoj utakmici u dresu Minesotte

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2018. 09:40

Bojan Bogdanović i njegova Indiana stigli su u gostima do pobjede protiv Miamija 99:91. Najbolji u redovima Pacersa bio je Tyreke Evans koji je ubacio ukupno 23 poena i pritom ubilježio i deset asistencija.

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović je za 32 minute provedene na parketu pružio sajajnu partiju i ubacio 16 koševa i prikupio šest asistencija te jednu ukradenu loptu.

S druge strane Dario Šarić odigrao je svoju drugu utakmicu u dresu Minesotte te je ovog puta u pobjedi svoje momčadi (112:96) na gostovanju kod Portlanda za 27 minuta provedenih na parketu postigao devet poena i ostvario dvije asistencije.

Najbolji pojedinac u redovima Timberwolvesa bio je Andrew Wiggins s 23 poena, pet skokova, četiri asistencije i dvije ukradene lopte. Kod Portlanda dobru je utakmicu odigrao Jusuf Nurkić koji je stigao do double-double učinka za svoj Portland s 13 poena i 11 skokova, ali nije bilo dovoljno.

Linker
19. travanj 2024 06:58