Screenshot
NESPORTSKI POTEZ?

VIDEO: CIJELA MOMČAD POBJESNILA NA HRVATA Pogledajte kakvim je 'nevinim' potezom Dario Šarić izludio Kralja i na kraju se ispričao cijelom Clevelandu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. ožujak 2018. 12:28

Philadelphia 76-ersi izborili su važnu pobjedu na gostovanju kod Cleveland Cavaliersa (108:97), a Dario Šarić za 30 minuta na parketu upisao je 16 koševa uz devet skokova.

Hrvatski reprezentativac ponovno je pokazao veliko srce i u finišu utakmice postigao ključne koševe te tako spriječio preokret.

Philadelphia je, naime, gotovo ispustila prednost od 13 koševa u zadnjoj četvrtini kada su Cavsi, koji nisu vodili ni u jednom trenutku utakmice, došli na 95-94 nakon trice Kylea Korvera dvije minute i 25 sekundi prije kraja. No tada Šarić također pogađa tricu, Sixersi odlaze na plus 7, a Dario na kraju zakucavanjem potvrđuje pobjedu.

Upravo je ta situacija 15-ak sekundi prije kraja razbjesnila domaće igrače iako je sve već bilo odlučeno. Jordan Clarkson pogodio je Šarića loptom, a Hrvata su u tom trenutku okružili gotovo svi igrači domaće momčadi, uključujući i velikog LeBronea.

Problem je nastao jer je Šarić išao na zakucavanje iako su ga protivnički igrači pustili da neometano završi akciju. Dario je nakon utakmice osjetio potrebu i ispričao se igračima i navijačima Clevelanda.

"Želim se ispričati svima u Clevelandu, igračima i navijačima Cavsa. Nije bilo namjerno niti usmjereno protiv ikoga. Iskreno, meni je ovo sve malo čudno, s obzirom na to što su oni nama radili. Ben je dobio udarac u leđa što također nije bilo fer, pa ono Rodneyevo zakucavanje... Ali, u svakom slučaju, želim se ispričati.", zaključio je Šarić.

Linker
16. travanj 2024 08:34