screenshot youtube
NBA DOIGRAVANJE

VIDEO: KRENULA JE LUDNICA U NBA-U, A GENIJLANI HRVAT JE NIJE MOGAO OTVORITI NA BOLJI NAČIN Još jedna strašna predstava Šarića u demoliranju Miamija!

Piše: HinaObjavljeno: 15. travanj 2018. 10:18

Philadelphija je u prvoj su utakmici doigravanja slavila kod kuće protiv Miami Heata 130-103.

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić bio je jedan od najboljih u redovima 76-ersa te je za 30 minuta postigao ukupno 20 koševa i pritom ubilježio šest skokova i tri asistencije.

Samo su dvjica imali bolji učinak od njega a to su Redick koji je upisao 28, te Belinelli s 25 postignutih koševa. Jednu od najboljih utakmica svakako je odigrao i Ben Simmons koji je uz 17 postignutih koševa pridodao i devet skokova, ali i sjajnih 14 asistencija.

Također valja istaknuti kako je Philla igrala bez svojeg ponajboljeg igrača Joela Embida, ali bi spomenuti mogao nastupiti u idućoj utakmici.

Utakmicom Golden State Warriorsa i košarkaša San Antonija još u subotu navečer započelo ovogodišnje doigravanje za naslov NBA prvaka, a branitelji naslova su pred svojim navijačima u Oracle Areni opravdali ulogu favorita i slavili sa 113-92.

Na sredini posljednje četvrtine Golden State je imao i 28 koševa prednosti, dok San Antonio nijednom tijekom utakmice nije bio u vodstvu. Klay Thompson je predvodio pobjednike sa 27 koševa (šut 11/13, za tricu 5/6), dok je Kevin Durant postigao 24 koša uz osam skokova i sedam asistencija. Statističke stupce popunio je i Draymond Green koji je ubacio 12 poena, imao 11 asistencija i osam skokova.

Kod San Antonio Spursa najbolji strijelac bio je Rudy Gay sa 15 koševa, dok su po 14 ubacili LaMarcus Aldridge i Bryn Forbes.

Golden State će biti domaćin i u drugoj utakmici ove serije koja je na rasporedu u noći s ponedjeljka na utorak, u 4.30 sati po hrvatskom vremenu.

Linker
20. travanj 2024 21:03